Veilig glas voor uw bedrijfspand

Nieuws

De meeste bedrijfspanden in Nederland zijn tegenwoordig voorzien van dubbel glas. Deze glassoort is een stuk steviger dan de enkele glasplaat die vroeger veel gebruikt werd. Bovendien is de isolatiewaarde een stuk hoger. Ondanks het feit dat dubbel glas uit twee glasplaten bestaat, valt dit nog niet onder de noemer veilig glas. Onder veilig glas vallen namelijk inbraakwerend en brandwerend glas. Twee glassoorten die voor veel bedrijven van toegevoegde waarde kunnen zijn. Deze glaszetter vertelt u in deze tekst waarom ook uw bedrijf voor dit veilige glas moet kiezen.

Kans op inbraak een stuk kleiner

Bij bedrijven wordt over het algemeen behoorlijk vaak ingebroken. Niet gek ook, want veel bedrijven zijn gevestigd op een industrieterrein. Overdag is hier veel bedrijvigheid, maar ’s avonds , ’s nachts en in het weekend is het er vaak verlaten. Ideale omstandigheden voor een inbreker dus om toe te slaan. Wilt u uw bedrijf beschermen tegen inbrekers? Dan mag inbraakwerend glas zeker niet ontbreken. Dit glas is een stuk veiliger dan dubbel glas. Inbraakwerend glas bestaat namelijk niet alleen uit minimaal twee glasplaten, maar is ook voorzien van een speciale folie. Deze folie zit tussen de glasplaten. Zodra iemand probeert het glas te breken, blijven de scherven aan de folie plakken. Dankzij dit veilige glas kan een inbreker dus niet zo makkelijk via het raam naar binnen.


Grotere overlevingskans bij brand

Uw onderneming kan vroeg of laat getroffen worden door brand. Natuurlijk gaat u hier niet van uit, maar de kans is altijd aanwezig. Daarom moet u de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Zorg dat er een plattegrond hangt met de vluchtroutes en plaats brandblussers. Wilt u het nog een stuk veilig maker? Laat dan brandwerend glas plaatsen door een glaszetter. Dit glas is goed bestand tegen brand en breekt niet snel. Hierdoor hebben uw medewerkers meer tijd om een uitweg te vinden. Dubbel glas is vaak niet opgewassen tegen de hitte en breekt snel. Doordat er dan extra zuurstof bij het vuur komt, breidt de brand zich veel sneller uit. Veilig glas is dus zeker een aanrader voor bedrijven!

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button