Kwalitatief goede en snelle glasservice in Tilburg

Een kapot raam door een inbraak of een ongeluk is natuurlijk al vervelend genoeg. Daarom is het prettig om te weten dat u
direct kunt rekenen op de glasservice in Tilburg. Met de 24 uur service 7 dagen per week kunt u te allen tijde iemand verwachten als een vervelende situatie zich voor doet. Het herstellen en vervangen van glasschade is geen enkel probleem. U wilt natuurlijk wel direct uw woning of pand af sluiten om inbrekers buiten te kunnen houden. Of uw woning kunnen beschermen tegen bepaalde weersomstandigheden. Voor elke oplossing kunt u ons langs laten komen wanneer u maar wilt.

Stappenplan bij een kapot raam

  1. Kijk waar de schade zit en zorg ervoor dat er geen glasscherven meer zijn, denk aan uw veiligheid.
  2. Bekijk wat er precies vervangen dient te worden.
  3. Neem contact op met onze glasservice.
  4. Wij komen z.s.m. langs en zoeken naar een passende oplossing.
  5. Na uw akkoord zullen we deze oplossing voor u installeren.
  6. Geniet van uw nieuwe vakkundig geplaatste raam!

Ook voor een passend advies voor uw glasservice in Tilburg en omgeving bent u hier goed

Niet alleen voor spoed kunt u vertrouwen op onze vakmensen, ook als u bijvoorbeeld een compleet nieuwe beglazing nodig heeft. Of er sprake is van een schadeherstel. Ook dan zijn wij u graag van dienst. Voor een vakkundig advies kunt u ook direct contact opnemen via deze site door uw gegevens en vraag achter te laten. Of u belt met het bovenstaand telefoonnummer. Samen met u kijken wij wat de beste en mooiste oplossing is voor het vervangen van uw beglazing. Dus voor spoedservice of het laten maken van een offerte voor bijvoorbeeld isolatieglas, vertrouw dan op de vakkundigheid en jaren lange ervaring van de glaszetters van dit bedrijf!

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Call Now Button