Direct glas vervangen en repareren in Tilburg

Het is van groot belang om glasschade zo snel en effectief mogelijk te repareren of het glas te vervangen. Daarom kunt u rekenen op LVB-glaszetters. Wij repareren en vervangen glas in Tilburg en omgeving zodat u probleem snel is opgelost. Met onze 24 uur service kunt u direct vertrouwen op een goed afgesloten woning of pand zodat u bent beschermd tegen ongemakken.

Als de glasschade te groot is om te repareren, bieden wij service van het plaatsen van een geheel nieuw glas. Onze professionele glaszetters, met jarenlange ervaring, staan klaar om u ten alle tijden te adviseren. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij als LVB-glaszetters u snel tevreden zullen stellen en uw glasprobleem zullen oplossen. Geen plaats of afmeting is ons te gek.

Vakkundig glas vervangen en repareren in Tilburg en omgeving

Niet alleen het vervangen en of repareren van glas doen wij, maar ook alle bijkomende zaken hiervan zoals het kit en schilderwerk. Natuurlijk verwijderen wij alle glassplinters en laten we alles schoon achter voor u. Op deze manier kunt u weer genieten van uw raam zonder schaden of slechte afwerking en wordt dit probleem volledig uit handen genomen. Neem daarom contact op met LVB-glazenzetters voor een goed en passend advies, en om te zorgen dat u er zo spoedig mogelijk weer netjes bij zit.

Noodzaak van uw glas vervangen en repareren

Uw glas laten repareren in Tilburg is om verschillende redenen erg belangrijk:

  • Waterschade

Er kan waterschade ontstaan bij een regenbui. Het vocht kan mogelijk in de muren en vloer van uw woning trekken.

  • Veiligheid

Gebroken glas kan scherpe randen en splinters veroorzaken, wat risico’s met zich meebrengt.

  • Inbraak

Gebroken ramen kunnen ongenode gasten trekken. Inbrekers kunnen dit zien als een kans om gemakkelijk in te breken.

  • Isolatie

Een beschadigd glas kan kou minder goed buiten houden. Dit kan op lange termijn zorgen voor hoge verwarmingskosten.

  • Geluidsoverlast

Een gebroken glas zal het geluid van buiten minder goed tegenhouden. Dit kan zorgen voor geluidsoverlast.

Hulp bij gebroken glas in uw woning

Wanneer u uw kapotte glas wilt laten repareren, zullen we altijd voor een passende oplossing zorgen. Dit betekent dat we het kapotte raam moeten vervangen door een nieuw raam of dat we de glasschade moeten repareren. Het kan echter ook voorkomen dat het niet direct mogelijk is om uw raam te vervangen. In dat geval zullen we voor een passende oplossing zorgen.

Welke glasschade is verzekerd?

Het is belangrijk om te weten welke glasschade wordt gedekt door de verzekering.

Een opstal of inboedel verzekering dekt glasschade als deze ontstaan is door brand, inbraak, stormschade, vandalisme, water of stof tussen de platen van isolatieglas, en wanneer het glas niet ouder is dan 10 jaar.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Call Now Button