Hulp bij een compleet raam vervangen in Tilburg

Bij de verbouw van uw woning kunt u het vervangen van uw ramen in huis overwegen. Een compleet raam vervangen in Tilburg is een van de werkzaamheden die u hierbij aan onze glaszetters over kunt laten. Het kan behoorlijk lastig zijn om een raam zelf te vervangen. Als het kozijn bijvoorbeeld niet goed op de muur aansluit, of de ruit niet op het kozijn, dan kunnen er lekkages ontstaan. (Tip: neem bij waterschade direct contact op met uw verzekering.) Als gevolg van de lekkages zal het houten kozijn al snel rottende plekken krijgen, die erg lastig te herstellen zijn. In het ergste geval zal het kozijn kort na het vervangen van uw raam opnieuw vervangen moeten worden. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt!

Advies bij een raam vervangen in Tilburg

Voordat we uw raam vervangen in Tilburg, zullen we u altijd van persoonlijk advies voorzien. Er zijn verschillende soorten ruiten die u in uw raam kunt laten plaatsen. Een raam tussen twee kamers voorziet u wellicht van enkel glas. Bij een raam in uw buitenmuur is het echter verstandiger om voor dubbel glas te kiezen. Met dubbel glas houdt u meer warmte binnen uw woning, waardoor uw energiekosten af zullen nemen. Zo houdt u ieder jaar geld over, waarmee u de investering in nieuwe ramen in huis kunt bekostigen. Tevens kunt u uw woning makkelijker verkopen als deze goed is geïsoleerd.

Zelf een raam vervangen met onze hulp

Mogelijk wilt u het proces van een raam vervangen eerst zelf proberen. In dat geval kunt u op internet naar handige instructies zoeken! Er zijn verschillende websites waarop u stappenplannen vindt voor het vervangen van ramen. Onze glaszetters kunnen u de ruiten en kozijnen leveren, om de ramen vervolgens zelf te kunnen monteren. Zoals eerder beschreven werd, loopt u hierbij het risico op complicaties als lekkages rond uw ramen.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Call Now Button