Glashandel in Tilburg inschakelen bij een nieuwbouwproject

Bent u van plan om binnenkort een nieuwe woning te laten bouwen, of wilt u een bestaande woning uitbreiden? Bij onze glashandel in Tilburg kunt u terecht voor het laten leveren van glas voor uw nieuwe woning. Met ons glas bent u verzekerd van kwalitatief goed materiaal, wat er ook nog eens goed uitziet! Daarbij hoeft u geen externe partij in te schakelen voor het plaatsen van de ruiten van onze betrouwbare glashandel in Tilburg. U kunt de ruiten zelf plaatsen, of vertrouwen op onze glaszetters. Zo bieden we u een totaaloplossing voor het plaatsen van ruiten in een nieuwe woning.

Advies van onze ervaren glashandel in Tilburg

Niet alleen levert onze glashandel u kwalitatief goede ruiten. Ook kunnen we u vooraf van advies voorzien over de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor traditioneel enkel glas, of geeft u de voorkeur aan dubbel glas? Dubbel glas verbetert de isolatiewaarde van uw woning, waardoor uw energieverbruik af zal nemen. Dat is niet het enige voordeel, ook neemt de waarde van uw woning toe met dubbel glas.

Als alternatief voor dubbel glas kunt u voor HR-glas, of HR+-glas kiezen. Hierbij wordt een speciale coating op het dubbel glas aangebracht, wat voor een betere isolatie zorgt. Er wordt meer warmte uw woning in gekaatst door dit type glas.

Met spoed kapotte ruiten laten vervangen

Ook bij spoedsituaties kunt u op de hulp van onze glashandel rekenen. Onze glashandel biedt een spoedservice aan, die 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken is. Ideaal wanneer uw zoon of dochter per ongeluk een bal door de ruit geschoten heeft, of wanneer u te maken heeft gehad met een inbraak. Om te voorkomen dat u een lange tijd met een kapotte ruit blijft zitten, bieden we u vaak dezelfde avond nog een (tijdelijke) oplossing.

Bel nu onze glaszetter

Waarom zijn wij uw vakman?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een glaszetter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. met glasschade herstellen, glas plaatsen en glas lekkages. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost!

Call Now Button