Ruit gesneuveld door vandalisme

Nieuws

Het gebeurt vandaag de dag steeds meer dat ruiten sneuvelen door vandalisme. Jongeren vinden het leuk om een steen door de ruit van een leegstaand pand of een leegstaande woning te gooien, maar denken vaak niet na bij de gevolgen. Deze gevolgen zijn voor de eigenaar van het pand, die in dat geval weer nieuwe ruiten moet laten plaatsen. Een financiële kostenpost waar hij waarschijnlijk niet op zit te wachten.

Glas laten vervangen

Voor het vervangen van het gesneuveld  glas, doet u er goed aan om contact te zoeken met een glaszetter. Hij zorgt ervoor dat het glas van uw woning of bedrijfspand snel weer hersteld wordt. Door tijdig te handelen, voorkomt u verdere problemen. Wanneer u niets aan het kapotte raam doet, kunnen mensen eenvoudig uw pand binnenkomen en zo mogelijk nog meer schade aanrichten. Hier zit u waarschijnlijk al helemaal niet op te wachten.

Tijdelijke oplossing

Wanneer u de dupe bent geworden van vandalen die uw raam vernield hebben, kan het zijn dat er niet direct een glaszetter beschikbaar is. Om verdere problemen te voorkomen, kunt u een plaat op het kozijn bevestigen. Op deze manier wordt het kapotte raam van uw woning of bedrijfspand afgedicht en voorkomt u dat er ongewenste personen binnentreden. Heeft u vaker te maken met kapotte ruiten? Dan kunt u er voor kiezen om de houten plaat structureel te laten zitten.

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button