Wat is het voordeel van raamfolie?

Glaszetter tilburg
Nieuws

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom sommige mensen een soort folie op hun raam hebben? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk kan er makkelijk bij het betreffende huis naar binnen gekeken worden of misschien is de zon de oorzaak voor het plaatsen van de raamfolie. Wordt er bij u ook veelvuldig naar binnen gegluurd of heeft u ook regelmatig last van de zon? Dan biedt raamfolie mogelijk een uitkomst.

Goedkope variant

Wanneer u last heeft van de zon, kunt u een zonnescherm laten plaatsen. De kosten hiervan liggen echter vele malen hoger dan de kosten van raamfolie. De werking is weliswaar niet hetzelfde, maar raamfolie zorgt er ook voor dat de zon niet meer zo fel is. Indien uw woning goed in het zicht ligt en er daardoor veel mensen naar binnen kijken, bieden gordijnen natuurlijk en uitkomst. Nadeel hiervan is echter dat er dan weer geen licht naar binnen komt en dat is bij raamfolie wel het geval.

Makkelijk te bevestigen

Zonneschermen en gordijnen moet u haast door een vakman laten plaatsen, maar raamfolie kunt u simpel zelf op het raam bevestigen. De manier van bevestigen hangt een beetje af van welke soort raamfolie u aangeschaft heeft. Statische raamfolie is bijvoorbeeld makkelijk te bevestigen met een beetje water, terwijl het gebruik van water bij zelfklevende raamfolie niet eens noodzakelijk is. Bij zonwerende raamfolie is het juist van belang dat er veel water gebruikt wordt.

Verschillende soorten raamfolie

Vroeger vonden veel mensen raamfolie niet bepaald mooi, maar dat is in de loop der jaren veranderd. Dit komt grotendeels omdat de folie van tegenwoordig in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is. Bent u alsnog geen fan van de standaard raamfolie? Dan kunt u bij een glaszetter vast en zeker een variant vinden met een mooi patroon of met een kleurtje. Op deze manier kunt u uw woning ook nog eens opleuken met behulp van raamfolie.

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button