Inbraakwerend glas laten plaatsen in huis

Nieuws

Tegenwoordig worden er tal van verschillende soorten glas aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan glas wat geschikt is voor het verbeteren van uw isolatie in huis, inbraakwerend glas, enzovoorts. Inbraakwerend glas laten plaatsen is niet alleen interessant voor woningbezitters! Ook voor bedrijfspanden kan het gebruik van dit type glas het overwegen waard zijn. In dit artikel vertelt onze glaszetter u meer over de werking van dit type glas en de voordelen die het u kan bieden. Deze voordelen gaan verder dan het feit, dat inbraakwerend glas de kans op een inbraak verkleint.

Voordelen van inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas heeft de fijne eigenschap, dat het glas niet breekt als hier iets hards tegenaan gegooid of geschopt wordt. Dit maakt het voor inbrekers erg lastig is om het glas open te breken en op die manier uw woning of bedrijfspand binnen te komen. Daarbij zal het glas niet direct breken, als uw kinderen hier bijvoorbeeld tegenaanvallen tijdens het spelen, of hier per ongeluk een bal tegenaan schieten. Niet voor niets wordt inbraakwerend glas ook vaak op scholen gebruikt. Scholen zijn niet alleen regelmatig doelwit van inbrekers, maar krijgen ook vaak te maken met gebroken ruiten door spelende kinderen.

Laat inbraakwerend glas door een specialist plaatsen

Zelf inbraakwerend glas plaatsen is een uitdagende klus. Zeker als u geen ervaring heeft met het plaatsen van nieuwe ruiten. Door hier een specialist voor in te schakelen, bent u verzekerd van het op de juiste wijze plaatsen van het glas. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat de ruit naadloos aansluit op uw kozijn. Zo wordt voorkomen dat het gaat tochten in uw pand. Evenals dat inbrekers een breekijzer kunnen gebruiken om de ruit uit het kozijn te wrikken. Het breekijzer zouden zij in de gleuf tussen het glas en het kozijn kunnen zetten.

Meer weten over het gebruik van inbraakwerend glas in een woning of bedrijfspand? Laat u in dat geval adviseren door onze ervaren glaszetters.

Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7
Nood- en spoedgevallen
Glasschade?
Direct ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button