Waarom kiest u voor ons?

Glasservice 24/7

Nood- en spoedgevallen

Glassschade?

Direct ter plaatse

Glas repareren in Tilburg bij schade

Hoewel u hoopt dat het u bespaard blijft, kunt u te maken krijgen met schade aan uw ruiten. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die per ongeluk een bal door de ruit schieten, inbrekers die de ruit ingooien met een steen of soortgelijk voorwerp, enzovoorts. In dergelijke situaties wilt u uw kapotte glas repareren. Het is erg lastig om een glasreparatie zelf uit te voeren. Denk alleen al aan het risico op sneeën in uw huid als u de kapotte ruit wilt verwijderen. Reden genoeg om voor glas repareren een specialist in te schakelen. Wilt u glas repareren in Tilburg? Vertrouw in dat geval op onze ervaren glaszetters! De glaszetters helpen mensen al vele jaren bij het plaatsen van nieuw glas in hun kozijnen.

Glas repareren in Tilburg

Noodzaak van uw glas repareren in Tilburg

Uw glas laten repareren in Tilburg is om verschillende redenen erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan de lekkages die kunnen ontstaan bij een kapotte ruit. Tijdens een regenbui kan er regenwater bij uw woning naar binnen sijpelen, wat voor waterschade zorgt. In het bijzonder wanneer het vocht in de muren en vloeren van uw woning trekt. Dat is niet de enige reden om glas te repareren. Ook maakt u het inbrekers makkelijker om uw woning binnen te dringen als u een kapotte ruit heeft.

Tip: reken bij het vervangen van kapot glas op de hulp van onze spoedservice! De spoedglaszetter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Hulp bij gebroken glas in uw woning

Wanneer u uw kapotte glas wilt laten repareren, zullen we altijd voor een structurele oplossing proberen te zorgen. Dit betekent dat de kapotte ruit vervangen moet worden voor een nieuwe ruit. Het kan echter ook voorkomen, dat het niet direct mogelijk is om uw ruit te vervangen. In dat geval zullen we eerst een houten plaat tegen uw kozijnen plaatsen.